Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@00:31:45 GMT

تهدیدی برای صلح جهانی

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۴۷۱۴

تهدیدی برای صلح جهانی

طی ۲۰ سال گذشته امریکا حداقل ۳۳۷هزار بمباران و پرتاب موشک داشته و حالا از رفتار روسیه حیرت زده است.

روزنامه ایران: طی ۲۰ سال گذشته امریکا حداقل ۳۳۷هزار بمباران و پرتاب موشک داشته و حالا از رفتار روسیه حیرت زده است.
پنتاگون سرانجام اولین گزارش نیروی هوایی خود را از زمان روی کار آمدن بایدن منتشر کرد. این گزارش‌های ماهانه از سال ۲۰۰۷ برای مستندسازی تعداد بمب‌ها و موشک‌های پرتاب شده توسط نیروی هوایی ایالات متحده در افغانستان، عراق و سوریه منتشر می‌شد، اما ترامپ پس از فوریه ۲۰۲۰ انتشار آن را متوقف کرد و بمباران‌های مستمر ایالات متحده را پنهان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در طول ۲۰ سال گذشته، نیروی هوایی ایالات متحده و متحدانش بیش از ۳۳۷هزار بمب و موشک روی سایر کشورها پرتاب کرده‌اند. به عبارتی به طور متوسط ۴۶ حمله در روز برای ۲۰ سال است. این بمباران بی‌انتها نه تنها برای قربانیان خود مرگبار و ویرانگر بوده، بلکه به طور گسترده موجب تضعیف اساسی صلح و امنیت شده است.
دولت و تشکیلات سیاسی ایالات متحده در تاریکی نگه داشتن افکار عمومی امریکا درباره عواقب وحشتناک کشتار جمعی در درازمدت به طرز چشمگیری موفق بوده‌اند و آن را با شعارهای سیاسی داخلی در توهم نظامی‌گری امریکا به‌عنوان نیروی خیر و صلح در جهان نگه‌ داشته‌اند. اکنون حتی تسلط طالبان در افغانستان موفقیت آنها را در فروش این روایت خلاف واقع به مردم امریکا دوچندان می‌کند تا جنگ سرد قدیمی خود با روسیه و چین را دوباره شعله‌ور کرده و به طور چشمگیری خطر جنگ هسته‌ای را افزایش دهند.
ایالات متحده از فوریه ۲۰۲۰ تاکنون ۳ هزار و 246 بمب و موشک دیگر روی افغانستان، عراق و سوریه (۲۰۶۸ بمب در زمان ترامپ و ۱۱۷۸ بمب در زمان بایدن) پرتاب کرده است.
ترامپ و بایدن هر دو باید بدانند که بمباران و اشغال بی‌پایان در افغانستان فرجامی ندارد. با سرعتی که دولت ساخته‌شده طالبان توسط ایالات متحده در افغانستان صورت گرفت، اثبات این حقیقت است که ۲۰ سال اشغال نظامی خصمانه، بمباران هوایی و حمایت از دولت‌های فاسد، در نهایت تنها به بازگرداندن مردم خسته از جنگ افغانستان به دست حکومت طالبان، کمک کرد.
تصمیم بی‌رحمانه بایدن برای ادامه دادن ۲۰ سال اشغال استعماری و بمباران هوایی در افغانستان با همان نوع جنگ محاصره‌ وحشیانه اقتصادی که ایالات متحده علیه کوبا، ایران، کره شمالی و ونزوئلا تحمیل کرده، تنها بیش از پیش امریکا را در چشم جهانیان بی‌اعتبار می‌کند.
هیچ پاسخی در قبال این ۲۰ سال تخریب بی‌معنا وجود ندارد. اما واقعیت زشت بمباران ایالات متحده و تلفات گسترده آن تا حد زیادی از مردم امریکا پنهان مانده است. قبل از خواندن این مقاله از چند مورد از ۳ هزار و 246 حمله ثبت‌شده از فوریه ۲۰۲۰ تاکنون مطلع بودید؟ احتمالاً در مورد حمله هواپیمای بدون سرنشین که منجر به کشته شدن ۱۰ غیرنظامی افغان در کابل در ماه اوت ۲۰۲۱ شد، اطلاع دارید. اما در مورد ۳ هزار و 245 بمب و موشک دیگر چطور؟ چه کسانی را کشتند، معلول کردند و خانه‌های چه کسانی را ویران کردند؟
افشاگری دسامبر ۲۰۲۱ نیویورک‌ تایمز نتیجه یک تحقیق پنج ساله از پیامدهای حملات هوایی ایالات متحده، که نه‌تنها به‌دلیل تلفات غیرنظامی زیاد و دروغ‌های نظامی که برملا کرد، خیره کننده بود. همچنین نشان داد که گزارش تحقیقی در رسانه‌های امریکا در این دو دهه جنگ چقدر کم بوده است.
در جنگ‌های هوایی و کنترل از راه دور امریکا، حتی نیروهای نظامی ایالات متحده که مستقیم و نزدیک‌ترین در درگیری هستند، از تماس انسانی با افرادی که زندگی آنها را نابود می‌کنند، جلوگیری می‌شود. همچنین در نظر اکثر مردم امریکا گویی این صدها هزار انفجار مرگبار هرگز اتفاق نیفتاده است.
عدم آگاهی عمومی از حملات هوایی ایالات متحده نتیجه عدم نگرانی از کشتار جمعی که دولت ما به‌نام ما مرتکب می‌شود، نیست. در موارد نادری که مطلع می‌شویم، مثلاً حمله مرگبار هواپیماهای بدون سرنشین کابل در ماه اوت، مردم می‌خواهند بدانند چه اتفاقی افتاده و به دنبال پاسخگویی ایالات متحده در قبال مرگ غیرنظامیان هستند.
بنابراین ناآگاهی عمومی از ۹۹ درصد حملات هوایی ایالات متحده و پیامدهای آن ناشی از بی‌علاقگی عمومی نیست، بلکه نتیجه تصمیمات عمدی ارتش ایالات متحده، سیاستمداران هردو حزب و رسانه‌های اصلی برای نگه داشتن افکار عمومی در تاریکی است. سرکوب ۲۱ ماهه انتشار گزارش حملات آخرین نمونه این موضوع است.
اکنون که خلاصه گزارش جدید ارقام پنهان قبلی را برای سال‌های21-2020 افشا شده، کامل‌ترین داده‌های موجود در مورد ۲۰ سال حملات هوایی مرگبار و مخرب ایالات متحده و متحدان آن را در دست داریم. اما چندین دسته از حملات هوایی وجود دارد که در این آمار گنجانده نشده است، به این معنی که تعداد واقعی تسلیحات شلیک شده قطعاً بیشتر از اینهاست. از جمله:
حملات هلیکوپترها: میلیتری تایمز در فوریه ۲۰۱۷ مقاله‌ای با عنوان «آمار ارتش ایالات متحده در مورد حملات هوایی مرگبار اشتباه است؛ هزاران گمشده گزارش‌ نشده وجود دارد» منتشر کرد. بزرگترین مجموعه حملات هوایی که در خلاصه گزارش گنجانده نشده، حملات هلیکوپترهای تهاجمی است. هلیکوپترهای ارتش ۴۵۶ حمله هوایی گزارش نشده در افغانستان را در سال ۲۰۱۶ انجام داده‌اند. نویسندگان توضیح دادند که عدم گزارش حملات هلیکوپتر در طول جنگ‌های پس از ۱۱ سپتامبر ثابت بوده است و هنوز نمی‌دانند که چه تعداد موشک در ۴۵۶ حمله‌ای که در افغانستان در یک سالی که بررسی کردند، شلیک شده است.
جنگنده‌های AC-130: ارتش ایالات متحده بیمارستان پزشکان بدون مرز در قندوز افغانستان را در سال ۲۰۱۵ با بمب یا موشک منهدم نکرد، با یک جنگنده AC-130 این جنایت انجام شد. این ماشین‌های کشتار جمعی که معمولاً توسط نیروهای عملیات ویژه نیروی هوایی ترتیب داده می‌شوند، به گونه‌ای طراحی شده‌اند که یک هدف را روی زمین بچرخانند و گلوله‌های هویتزر و شلیک توپ را به داخل آن می‌ریزند تا زمانی که به طور کامل منهدم شود. ایالات متحده از AC-130 در افغانستان، عراق، لیبی، سومالی و سوریه استفاده کرده است.
استرافینگ: در گزارش‌های سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ آمده «حملات با مهمات ریخته شده شامل توپ یا موشک‌های ۲۰ و ۳۰ میلیمتری نیست. اما توپ‌های ۳۰ میلیمتری و دیگر هواپیماهای حمله زمینی، سلاح‌های قدرتمندی هستند که در اصل برای نابودی تانک‌های شوروی طراحی شده بودند.
عملیات «ضد شورش» و «ضد تروریسم» در سایر نقاط جهان: ایالات متحده در سال ۲۰۰۵ یک ائتلاف نظامی با ۱۱ کشور در غرب آفریقا تشکیل داد و یک پایگاه هواپیماهای بدون سرنشین در نیجر ایجاد کرد، اما هیچ حسابداری سیستماتیکی برای حملات هوایی امریکا و متحدانش در آن منطقه، فیلیپین، امریکای لاتین یا مناطق دیگر پیدا نکردیم.
پنهانکاری دولت، سیاستمداران و رسانه‌های اصلی ایالات متحده درباره کشتار جمعی سیستماتیک توسط نیروهای مسلح کشورمان باعث شده است تا این کشتار تا حدود ۲۰ سال بدون توجه و کنترل ادامه یابد.
همچنین ارائه روایت‌های متضاد خطر فاجعه بزرگتری را به همراه دارد. بر خلاف تصور عموم، کشوری که شهرها را بمباران کرده و به ویرانی می‌کشاند و جنگ‌هایی با میلیون‌ها قربانی به راه می‌اندازد، خود را به‌عنوان نیروی با نیت خیر در جهان معرفی می‌کند. سپس کشورهایی مانند چین، روسیه و ایران را که عمدتاً به منظور جلوگیری از حمله ایالات متحده به آنها، دفاع خود را تقویت کرده‌اند، به‌عنوان تهدیدی برای مردم امریکا و صلح جهانی معرفی می‌شوند!
افکارعمومی امریکا باید روایت خلاف واقع را که رهبران نظامی و غیرنظامی‌شان برای توجیه سرمایه‌گذاری‌های فزاینده خود در تسلیحات هسته‌ای، سلاح و ماشین‌های جنگی ارائه می‌کنند، به چالش بکشند.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هوایی ایالات متحده ایالات متحده ایالات متحده نیروی هوایی حملات هوایی مردم امریکا کشتار جمعی ۲۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر فراتر از مرزهای انگلیس هواداران بسیار زیادی دارد. لیگی که بسیاری آن را بهترین لیگ جهان می‌دانند، همچنان مرزها را جابه‌جا می‌کند و افرادی هستند که می‌خواهند بهترین بازیکنان لیگ برتر را در خارج از انگلیس ببینند. خیلی دورتر از انگلیس، مثلا ایالات متحده آمریکا!

ان‌بی‌سی، شبکه تلویزیونی آمریکایی، قراردادی به ارزش 2.3 میلیارد یورو برای 6 سال به مدیران لیگ برتر انگلیس پیشنهاد داده تا رقابت‌های مهم لیگ برتر را در ورزشگاه‌های کشور آمریکا برگزار کنند.

روزنامه انگلیسی "دیلی میل" گزارش داد که ان‌بی‌سی مایل است از محبوبیت بالای لیگ برتر انگلیس با برگزاری بخشی از مسابقات این لیگ در ایالات متحده آمریکا، استفاده کند.

ایده‌ای که سال‌ها پیش در لالیگا جنجال‌هایی را به راه انداخت، اکنون فوتبال انگلیس را تهدید می‌کند. این روزنامه در ادامه این گزارش نوشت: "لیگ برتر با درخواست‌های جدیدی برای برگزاری مسابقات در ایالات متحده مواجه است و ان‌بی‌سی تمایل دارد تا دو بازی از هر هفته لیگ برتر در آمریکا برگزار شود."

اگرچه ریچاردز مسترز، مدیرعامل لیگ برتر، قبله تایید کرد که آن‌ها به پیشنهادات جوش خواهند کرد اما همچنین مشخص کرده در حال حاضر چنین موضوعی مطرح نیست.

این خبر همانند اتفاقی که در اسپانیا رخ داد، واکنش هواداران انگلیسی را به احتمال انتقال مسابقات لیگ این کشور به آمریکا در پی داشت. طرفداران نسبت به آن گارد گرفته و خواستار جلوگیری از امضای چنین قراردادی شده‌اند.

دیگر خبرها

  • فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا