Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

کیوسک بین الملل تابناک: شلیک دو موشک بالستیک توسط کره شمالی، طرح قانونگذاران جمهوری‌خواه علیه طالبان در کنگره آمریکا، پیش بینی ترامپ درباره پایان آمریکا در سه سال آینده، دعوت احمد مسعود به پارلمان اتحادیه اروپا و احضار سفیر آمریکا توسط دولت تاجیکستان از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شلیک دو موشک بالستیک توسط کره شمالی

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی (JCS) اعلام کرد که کره شمالی امروز چهارشنبه تنها دو روز پس از آزمایش موفقیت آمیز یک موشک جدید، دو موشک بالستیک کوتاه برد را به سمت دریای شرقی شلیک کرده است.

به گزارش یونهاپ، گزارش ستاد مشترک ارتش کره جنوبی حاکی است این موشک ها راس ساعت ۱۲:۳۴ ظهر امروز از شهرستان مرکزی یانگدوک شلیک شد. این دو موشک حدود ۸۰۰ کیلومتر در ارتفاع ۶۰ کیلومتری پرواز کردند.

در بیانیه مشترک ارتش کره جنوبی آمده است: مقامات اطلاعاتی کره جنوبی و آمریکا در حال تجزیه و تحلیل جزئیات این پرتاب ها برای کسب اطلاعات بیشتر هستند.

بیانیه می افزاید: ارتش ما در همکاری نزدیک با ایالات متحده وضعیت آمادگی کامل خود را حفظ می کند.

این پرتاب ها دو روز پس از آن انجام شد که کره شمالی اعلام کرد با موفقیت یک نوع جدید از موشک کروز دوربرد را در آخر هفته آزمایش کرده است و آن را "یک سلاح استراتژیک با اهمیت بالا" برای نشان دادن توان هسته ای خود نامید.

کره شمالی از فعالیت های بالستیک منع شده است، در حالی که موشک های کروز تحت تحریم نیستند.

وزارت دفاع ژاپن هم در واکنش به این آزمایش جدید کره شمالی اعلام کرد که دو موشک خارج از منطقه اقتصادی انحصاری آن کشور (EEZ) سقوط کرده اند.

یک مقام نظامی در سئول گفت که ارتش کره شمالی در حال برگزاری رزمایش تابستانی است.

ارتش آمریکا هم در واکنش به این دو پرتاب گفت که پرتاب ها نشان دهنده تاثیر بی ثبات کننده برنامه تسلیحات غیرقانونی کره شمالی است.

در بیانیه ارتش آمریکا آمده است: ما از پرتاب موشک مطلع هستیم و در حال رایزنی نزدیک با متحدان و شرکای خود هستیم. ما ارزیابی کرده ایم که این رویداد تهدیدی فوری برای پرسنل یا سرزمین آمریکا یا متحدان ما نیست.

آخرین آزمایش موشک بالستیک کره شمالی در ۲۵ مارس انجام شد، زمانی که دو موشک کوتاه برد را به سمت دریای شرقی شلیک کرد که تصور می شود نسخه ارتقا یافته موشک KN-۲۳ Iskander باشد.

بر اساس قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد، کره شمالی از فعالیت موشک های بالستیک منع شده است.

در ژاپن نیز نخست وزیر این کشور آزمایش های موشکی اخیر پیونگ یانگ را تهدیدی برای ثبات منطقه توصیف کرده و از شورای امنیت ملی کشورش خواسته است این مساله را بررسی کند.

طرح قانونگذاران جمهوری‌خواه علیه طالبان در کنگره آمریکا

قانونگذاران جمهوری‌خواه به دنبال تصویب طرحی علیه گروه طالبان در کنگره آمریکا هستند.

به گزارش تارنمای هیل، دو قانونگذار جمهوری خواه هر کدام پیش‌نویس لایحه ای را ارائه کرده اند و در ان از وزارت خارجه آمریکا خواسته اند گروه طالبان را سازمان تروریستی بنامد.

لیندسی گراهام و مایکل والتز سناتورهای جمهوریخواه همچنین تحت این لایحه اعلام کردند که وزارت خارجه آمریکا باید تمامی دارایی های دولت افغانستان در امریکا را مسدود کند و همچنین در راستای تضمین اینکه دیگر کشورها نیز گام های مشابه بردارند، حرکت کند.

در این لایحه از وزارت خارجه آمریکا خواسته شده تا از نفوذ و اختیارات خود برای درخواست از موسسات و سازمانهای بین الملل در جلوگیری از دسترسی گروه طالبان به بودجه های مختلف استفاده کند.

لیندسی گراهام تصریح کرد که این طرح در صورت تصویب شرایط را برای کشورهای دیگر در ارائه کمک ها و به رسمیت شناختن گروه طالبان سخت تر می کند.

مایکل والتز نیز در تشریح لایحه خود علیه طالبان عنوان کرد که دولت جو بایدن با تلاش برای معرفی گروه طالبان به عنوان یک دولت انتقالی، مردم امریکا را فریب داده است.

آمریکا پس از ۲۰ سال اشغال نظامی افغانستان، در حالی این کشور را ترک کرد که مردم افغانستان را بسیار فقیرتر از گذشته با ۱۱ میلیون پناهنده و پنج هزار آواره افغان در داخل، به جا گذاشته و ناامنی و بی ثباتی فراوانی ناشی از سیاست های مداخله‌جویانه واشنگتن بر این کشور سایه افکنده است.

طالبان ۱۵ اوت (۲۴ مرداد) روزی که کابل سقوط کرد، قدرت را در اختیار گرفت. این گروه در ابتدا وعده داد دولتی فراگیر تشکیل دهد و مخالفان سابق را مورد عفو عمومی قرار دهد، اما بسیاری از افغان ها از حاکمان جدید خود بیمناکند.

دنیا به دقت نظاره گر است که چطور افغانستان تحت حاکمیت طالبان ممکن است با اولین باری که این گروه در سال های ۱۹۹۰ قدرت را در دست گرفت، فرق داشته باشد.

پیش بینی ترامپ درباره پایان آمریکا در سه سال آینده

دونالد ترامپ در صحبتی متناقض پیش بینی کرد که آمریکا در عرض سه سال پایان می‌یابد اما احتمال نامزدی‌اش را برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 که سه سال دیگر است، مطرح کرد.

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا این ادعاهای متناقض را در مصاحبه روز سه شنبه با شان اسپایسر، دبیر مطبوعاتی دولت سابقش و مجری نیوزماکس مطرح کرد. او همچون گذشته مجددا به غلط ادعا کرد که انتخابات ریاست جمهوری 2020 با تقلب همراه بوده است.

ترامپ گفت: "کشور ما در هشت ماه گذشته به طرزی که تا کنون کسی شاهدش نبوده، واقعا دچار انحطاط شده است" و بدون طرح سند و مدرکی پیش بینی کرد که کشورش در آینده نزدیک به پایان می‌رسد.

ترامپ اظهار کرد: و شما در حالی که به سمت این انتخابات‌ها در سالهای 2022 و 2024 می‌روید دیگر قرار نیست کشوری برای ما باقی بماند. انتخابات با تقلب همراه بود و تا سه سال بعد دیگر قرار نیست کشوری برای ما باقی بماند، من این را به شما می‌گویم.

اسپایسر در ادامه تلاش کرد به این مصاحبه پایان دهد که احتمالا دلیلش این بوده که نیوزماکس با یک شکایت 1.6 میلیارد دلاری از سمت شرکت سیستم‌های رای گیری دومینیون به اتهام دروغگویی عمدی درباره تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری 2020 و بدنام کردن این شرکت تخصصی دستگاه‌های رای گیری مواجه است.

اسپایسر همچنین در این مصاحبه از ترامپ پرسید کی ممکن است قصدش برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را به طور رسمی اعلام کند. ترامپ از دادن پاسخ مستقیم به این سوال خودداری کرده اما به اسپایسر قول داد که از این تصمیم خرسند خواهد شد و همینطور ادعا کرد که آمریکا حالا یک "مضحکه" است. او اظهار کرد: من فکر می‌کنم شما و خیلی از مردم دیگری که عاشق کشور ما هستند قرار است بسیار خرسند شوید.

برخی کاربران در توئیتر گفتند که ترامپ با این صحبتهایش خودزنی کرده است.

یک کاربر به نام اسکات دوورکین گفت: خنده دار است، ترامپ هشت ماه پیش در کاخ سفید بود بنا براین او تنها خودش را تخریب کرد.

به گزارش هافینگتون پست کاربر دیگری به نام خورخه گوایاردو نوشت: چطور شما کمپین اجرا کرده و از مردم می‌خواهید بیایند و رای بدهند در حالی که همزمان به آنها می‌گویید به عنوان رئیس جمهور نتوانستید از آرای آنها محافظت کنید و انتخابات را از شما دزدیده‌اند؟!

ترامپ همچنین در این مصاحبه با نیوزماکس به افشاگری اخیر یک کتاب نوشته شده توسط دو خبرنگار واشنگتن پست درباره مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا واکنش نشان داد. ترامپ پذیرفت که از چین به خاطر مسائلی همچون تجارت و همه گیری کروناویروس در زمان ریاست جمهوری‌اش خشمگین بوده اما گفت این ادعا که او حمله به چین را در نظر داشته "خنده دار" است و اینکه اصلا به چنین چیزی فکر کرده باشد را رد کرد. او درباره میلی گفت: من فکر می‌کنم او تنها تلاش دارد خودش را از مناقشه عملیات ناشایسته خروج از افغانستان بیرون بکشد.

ترامپ به باب وودوارد، خبرنگار واشنگتن پست و نویسنده کتاب افشاگر "خطر" درباره میلی حمله کرده و گفت که او و "دارو دسته‌اش" را "افرادی شدیدا بی شرف" می‌داند.

پنتاگون هنوز درباره مناقشه افشاگری این کتاب درباره مارک میلی اظهار نظر نکرده است.

دعوت احمد مسعود به پارلمان اتحادیه اروپا

«احمد مسعود»، رهبر جبهه پنجشیر، به نشست اتحادیه اروپا در مورد افغانستان دعوت می‌شود.

پارلمان اروپا روز گذشته در قطعنامه‌ای در مورد افغانستان، ضمن انتقاد از خشونت‌های طالبان، از اتحادیه اروپا خواست که احمد مسعود را به یکی از نشست‌های خود دعوت کند.

در قطعنامه پارلمان اروپا آمده است که این نهاد کشتار مردم، شکنجه، ضرب و شتم و خشونت علیه زنان و روزنامه نگاران را محکوم می‌کند.

پارلمان اتحادیه اروپا همچنین از طالبان خواسته است که فورا به این خشونت‌‌ها پایان دهند.

پس از سقوط کابل پایتخت افغانستان، احمد مسعود و تعدادی از فرماندهان پنجشیر برای دفاع از این ولایت در آنجا مستقر شدند و در برابر گروه طالبان به مقاومت پرداختند.

هر چند در نخست، تلاش‌هایی برای حل مسالمت آمیز موضوع پنجشیر صورت گرفت اما دیدارهای طالبان با مسئولین جبهه مقاومت ملی افغانستان بی‌نتیجه ماند و در نهایت طالبان طی چند روز ساختمان فرمانداری و فرماندهی امنیتی آن را تصرف کردند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی و معاون وزارت و اطلاعات و فرهنگ طالبان نیز گفت که با تصرف پنجشیر جنگ در افغانستان پایان یافته است. اما جبهه مقاومت می‌گوید که مقاومت پایان نیافته بلکه تازه آغاز شده است.

احضار سفیر آمریکا توسط دولت تاجیکستان

وزارت خارجه تاجیکستان در اعتراض به سخنان جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، «جان مارک پومرشین» سفیر واشنگتن در دوشنبه را احضا کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «آسیا پلاس» پیامِ اعتراضی تاجیکستان در رابطه با سخنرانی بایدن در ایستگاه آتش نشانی پنسیلوانیا در سالگرد عملیات تروریستی در آمریکا به سفیر این کشور داده شده است.

وزارت خارجه تاجیکستان دلیل احضار سفیر آمریکا را، سخنان جو بایدن خواند و اعلام کرد کرد که چنین اظهاراتی با روح دوستی و مشارکت مطابقت ندارد.

بایدن پس از بازدید از یک ایستگاه آتش نشانی در پنسیلوانیا و در بیستمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان دفاع کرده و اظهار کرد: اگر ما در تاجیکستان بودیم و می‌خواستیم با یک هواپیمای ترابری سی-۱۳۰ از این کشور خارج شویم، آنجا هم همان اتفاق می‌افتاد که در افغانستان شاهدش بودیم و مردم به چرخ‌های هواپیما آویزان می‌شدند.

وزیر امور خارجه تاجیکستان با فرستادن پیامی به سفارت آمریکا در این کشور خاطر نشان کرد که توسعه روابط سودمند میان دو کشور در سایه احترام متقابل است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت حسن میرکاظمی ایران و آمریکا اروپا روسیه چین خاورمیانه اربعین 1400 پنجشیر اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت حسن میرکاظمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند

ایتنا - آیا شرکت آمریکایی متا در برخورد با تبلیغات سیاسی قوانین اروپا را زیر پا می‌گذارد؟ کمیسیون اتحادیه اروپا برای بررسی این موضوع روند رسیدگی حقوقی علیه کنسرن فیس‌بوک – اینستاگرام را گشوده است.
کمیسیون اتحادیه اروپا علیه کمپانی فیس‌بوک - اینستاگرام "متا" به ظن نقض قوانین اتحادیه اروپا روند رسیدگی حقوقی را آغاز کرده است. کمیسیون در بروکسل اعلام کرد که از جمله بررسی خواهد شد که آیا این شرکت آمریکایی در برخورد با تبلیغات سیاسی به قوانین اروپایی پایبند بوده است یا خیر.

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت که دستگاه اداری او ابزارهایی ایجاد کرده است تا از شهروندان اروپایی در برابر اطلاعات نادرست و دستکاری هدفمند توسط کشورهای ثالث حفاظت کند.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت: «هرگاه به نقض قوانین مشکوک باشیم، اقدام می‌کنیم. این امر در همه زمان‌ها صدق می‌کند، به ویژه در زمان انتخابات دموکراتیک.»

از جمله نقض‌های احتمالی قوانین این است که کنسرن "متا" در مقابله با گسترش تبلیغات گمراه‌کننده و کمپین‌های اطلاعات نادرست در سطح اتحادیه اروپا به قدر کافی اقدام نکرده است. علاوه بر این، کمیسیون گمان دارد که امکانات کاربران برای شکایت در مورد محتوای پلتفرم‌ها الزامات قانون اروپا را برآورده نمی‌کند. از سوی دیگر، کنسرن متا به پژوهشگران به قدر کافی امکان دسترسی به داده‌ها را نمی‌دهد.

طبق قانون جدید اتحادیه اروپا، پلتفرم‌هایی مانند فیس بوک، توییتر، گوگل و بسیاری دیگر باید سریع‌تر و شدیدتر از قبل علیه محتوای غیرقانونی مانند نفرت‌پراکنی و تحریک در آنلاین وارد عمل شوند. درغیراین صورت با جریمه‌های سنگین روبرو خواهند شد. "قانون خدمات دیجیتال" (DSA) باید تضمین کند که گزارش محتواهای غیرقانونی برای کاربران آسان‌تر می‌شود. در اصل، سرویس‌های بزرگی مانند فیس‌بوک و اینستاگرام باید مقررات بیشتری را نسبت به شبکه‌های کوچک رعایت کنند.

کمیسیون مدارک و شواهد جمع‌آوری می‌کند
کمیسیون اتحادیه اروپا تأکید کرد که گشایش روند تحقیق صرفاً شبهات را بررسی می‌کند و ارزیابی اولیه کمیسیون هنوز نتیجه نهایی را نشان نمی‌دهد. کمیسیون به جمع‌آوری شواهد، به عنوان مثال از طریق نظرسنجی، ادامه خواهد داد. علاوه بر این، کمیسیون اتحادیه اروپا بالقوه می‌تواند پیشنهادهای متا برای اصلاح خود را بپذیرد.

در ماه اکتبر سال گذشته، تیری برتون، کمیسر امور صنعت اتحادیه اروپا، به فیس‌بوک در مورد محتوای دستکاری شده بیش از حد در این پلتفرم در ارتباط با انتخابات هشدار داد. برتون نوشت که می‌خواهد فوراً در مورد جزئیات اقدامات فیس‌بوک برای جلوگیری از انتشار جعلیات، از جمله با توجه به انتخابات آتی در اتحادیه اروپا، مطلع شود. انتخابات پارلمان اروپا قرار است در تابستان سال جاری برگزار شود.

بسیاری در اتحادیه اروپا بر این باورند که روسیه در تلاش است تا بر انتخابات تأثیر بگذارد. بلژیک اخیراً اعلام کرد که داده‌های نهادهای مخفی اطلاعاتی نشان می‌دهد که تلاش‌هایی برای انتخاب هر چه بیشتر نمایندگان دوستدار روسیه در پارلمان اروپا وجود دارد.

هفته گذشته، بلژیک که ریاست شورای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، مکانیسم واکنش به بحران جامعه بین‌المللی (IPCR) را راه‌اندازی کرد که هدف آن امکان تبادل نظر نزدیک‌تر در مورد اقدامات جاری علیه اعمال نفوذ روسیه است.

در حال حاضر علیه پلتفرم آنلاین "تیک تاک" و سرویس پیام کوتاه اکس (توییتر سابق) روند رسیدگی در جریان است. "تیک تاک" تحت بررسی است که آیا این شرکت چینی با نسخه برنامه "تیک تاک لایت" سلامت روان کودکان زیر سن قانونی را به خطر می‌اندازد یا خیر.

به دنبال نشانه‌هایی از پست‌های غیرقانونی و گمراه‌کننده درباره حمله حماس به اسرائیل، فهرستی از سوالات به پیام‌رسان اکس (توییتر سابق) ارسال شد که ظاهراً این شرکت پاسخ قانع‌کننده‌ای به کمیسیون اتحادیه اروپا نداده است. روند بررسی علیه اکس در اواسط دسامبر آغاز شد.

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • (ویدئو) اصابت موشک بالستیک روسیه به شهر اودسا
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین