Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: سرنگونی هفت موشک اسرائیلی توسط پدافند هوایی سوریه، تمدید وضعیت اضطراری آمریکا در قبال لبنان با دستور بایدن، بازداشت مشاور سابق ترامپ به اتهام فعالیت به نفع امارات، بیانیه لشکر فاطمیون پیرامون تحولات افغانستان و واکنش دبیرکل سازمان ملل به انفجار تروریستی در شهرک صدر عراق از مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرنگونی هفت موشک اسرائیلی توسط پدافند هوایی سوریه

وزارت دفاع روسیه روز سه‌شنبه خبر داد که پدافند هوایی سوریه توانسته در حمله شامگاه دوشنبه جنگنده‌ های رژیم صهیونیستی هفت موشک شلیک شده توسط این جنگنده‌ها را رهگیری و سرنگون کند.

به گزارش «راشاتودی»، «وادیم کولیت» نائب رئیس مرکز روسی آشتی در سوریه در بیانیه‌ای گفت: «روز دوشنبه بین ساعت 23:61 تا 23:59 دقیقه چهار جنگنده اف-16 اسرائیلی وارد حریم هوایی سوریه شده و بر فراز منطقه التنف که آمریکا بر آنجا سیطره دارد، به پرواز در آمدند».

وی ادامه داد: «جنگنده‌های اسرائیلی 8 موشک به سوی جنوب شرق شهر حلب شلیک کردند که پدافند هوایی سوریه 7 موشک را با سامانه‌های «پانستیر اس» و «بوک ام 2» ساخت روسیه رهگیری و نابود کردند».

این مقام روسی اضافه کرد که یکی از موشک‌های شلیک شده به یک مرکز مطالعاتی در شهر السفیره در حومه حلب برخورد کرد.

وزارت دفاع سوریه نیز دیشب در بیانیه‌ای اعلام کرد: «تقریباً ساعت ۲۳:۳۷ شب دوشنبه، دشمن اسرائیلی یک تجاوز هوایی به جنوب شرق حلب انجام داد و مناطقی در السفیره را هدف گرفت.»

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به صورت متناوب با استفاده از حریم‌هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه حملات موشکی انجام می‌دهند.

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان بارها گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی روزانه قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض کرده و به حریم هوایی لبنان تجاوز می‌کند.

رژیم صهیونیستی در پی جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ بخش زیادی از ارتفاعات جولان سوریه را به اشغال خود درآورد سازمان ملل در سال ۱۹۷۴ نیروهای حافظ صلح را برای نظارت بر آتش‌بس میان دو طرف اسرائیلی و سوری در ارتفاعات جولان ایجاد کرد.

تمدید وضعیت اضطراری آمریکا در قبال لبنان با دستور بایدن

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در بیانیه ای خطاب به کنگره ، حالت اضطراری ملی در قبال لبنان را به بهانه ادامه فعالیت‌ های تهدید کننده برای امنیت ملی آمریکا تمدید کرد.

در این بیانیه که بر روی پایگاه اینترنتی کاخ سفید قرار گرفته، آمده است دستور اجرایی۱۳۴۴۱ حالت اضطراری ملی درباره لبنان که از اول آگوست سال ۲۰۰۷ آغاز شده، پس از تاریخ ۱ آگوست ۲۰۲۱ نیز ادامه خواهد یافت.

در این بیانیه ادعا شده است حالت اضطراری ملی به دلیل ادامه فعالیت‌هایی نظیر ادامه انتقال سلاح به حزب‌الله که شامل سامانه‌های تسلیحاتی پیچیده فزاینده بوده و در راستای تضعیف حق حاکمیت لبنان بوده و در بی ثباتی اقتصادی و سیاسی منطقه نقش داشته و تهدید فوق‌العاده و غیرمعمولی برای امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا به شمار می‌آید، است.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده به همین دلیل تصمیم گرفته ادامه وضعیت اضطراری ملی درباره لبنان ضروری است.

به گزارش ایرنا، "سعد حریری" نخست وزیر تعیین شده برای تشکیل دولت لبنان چند روز پیش از این مسئولیت کناره گیری کرد. او وظیفه تشکیل دولت جدید لبنان را در اکتبر گذشته بر عهده گرفت، اما سایه نفوذ و مداخله دولت‌های خارجی بر او و تصمیم گیری هایش و نیز اختلافات در روند سیاسی این کشور، به رغم آنکه لبنان با بحران مالی و در بدترین وضعیت اقتصادی طی دهه‌های گذشته قرار دارد، تاکنون مانع از تشکیل دولت در لبنان شده است.

سعد الحریری با تصویب پارلمان لبنان و تایید میشل عون رییس جمهوری این کشور برای چهارمین بار مکلف به تشکیل کابینه شده بود.
ریاست جمهوری لبنان در واکنش به کناره گیری سعد حریری نخست وزیر مکلف این کشور از تشکیل دولت اعلام کرد، حریری برای بررسی هیچ گونه تغییری در کابینه آمادگی نداشت و زمان رایزنی های پارلمانی در سریعترین زمان ممکن اعلام خواهد.

بازداشت مشاور سابق ترامپ به اتهام فعالیت به نفع امارات

وزارت دادگستری آمریکا از بازداشت مشاور رئیس جمهور سابق این کشور به دلیل مشارکتش در برخی فعالیت‌ها به نفع امارات بدون اطلاع به مقامات رسمی خبر داد.

 به نوشته روزنامه عربی۲۱، وزارت دادگستری آمریکا ضمن اعلام بازداشت "تام باراک" مشاور دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق این کشور پس از طرح اتهام علیه وی به دلیل مشارکت در برخی فعالیت‌ها به نفع امارات و تلاش برای پیشبرد این منافع در آمریکا، عنوان داشت: باراک از آوریل ۲۰۱۶ تا آوریل ۲۰۱۸ با هفت اتهام در ارتباط با همدستی با امارات روبه‌رو است.

همچنین این وزارتخانه گزارش داد: دو متهم که یکی از آنها اماراتی است، با دستور برخی مسؤولان امارات و با استفاده از ارتباط باراک با یکی از کاندیداها که در نهایت به ریاست جمهوری رسید، برای تاثیرگذاری بر روند انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا تلاش کردند.

طبق گزارش این وزارتخانه، این دو متهم "متیو گرایمز"، رئیس اجرایی سابق یکی از شرکت‌های باراک و دیگری "راشد آل مالک الشحی"، تاجر نزدیک به خاندان حاکم در امارات است، این دو همراه با باراک متهم هستند که خود را به عنوان کارگزار دولت امارات معرفی نکردند.

سایت آمریکایی "هیل" نیز اعلام کرد: مسؤولان اجرای قانون باراک را متهم می‌کنند که در بازجویی سال ۲۰۱۹ به کارمندان دفتر تحقیقات فدرال (اف بی آی) درباره همکاری‌ با یک کشور خاورمیانه‌ای دروغ گفت.

این سایت گزارش داد: باراک از املاک و مستغلات ثروت زیادی به دست آورد و یکی از نزدیک‌ترین مشاوران این کاندیدا در طول دوره تبلیغات و پس از پیروزی در انتخابات بود، او بارها با رهبران خاورمیانه دیدار کرد و طبق گزارش‌ها به طور مرتب با ترامپ صحبت می‌کرد و درباره سفرها و دیدارها به او گزارش می‌داد.

بیانیه لشکر فاطمیون پیرامون تحولات افغانستان

لشکر فاطمیون پیرامون تحولات اخیر افغانستان بیانیه‌ای را صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«أَتى‏ أَمْرُ اللَّهِ فَلا تَسْتَعْجِلُوه»

سوره نحل

تحولات اخیر در جهان اسلام و کشورهای مسلمان منطقه بی‌شک یکی از تاریخی‌ترین دوران را بر ملت‌های مسلمان رقم زده است که صبر، تأمل، تحمل، ژرف‌اندیشی و بصیرت مؤمنانه تمام مسلمین جهان در این برهه تاریخی، می‌تواند صحنه‌ای جدید را در عرصه بر هم‌زدن نظم لیبرالی جهانی پدید آورد و مستکبرین عالم را ذلیل‌تر از همه تاریخ به زانو بنشاند.

در این بین تحولات بیست ساله افغانستان قطعا نقطه عطفی جدید بر افول و ذلت استکبار جهانی خواهد بود و مقاومت دو دهه‌ای مردم مظلوم کشورمان نتیجه‌ای الهی و برخاسته از ذات اقدس احدیت جهت پیروزی مستضعفان عالم و شکست و تباهی مستکبران جهان را در پی خواهد داشت.

مسائل امروز افغانستان برای هر انسان آزاده‌ای در گرداگرد این کره خاکی مهم، قابل‌توجه و قابل اعتناست و نمی‌شود به راحتی از کنار تحولات امروز افغانستان گذشت.

به همین مناسبت لشکر فاطمیون مواردی را پیرامون تحولات جاری و آینده افغانستان بیان می‌دارد:

۱- شکست آمریکا در افغانستان و خروج مفتضحانه و ذلیلانه استکبار جهانی و حامیان غربی او از کشور، قطعا و یقینا دل تمام مسلمانان از جمله مردم مسلمان افغانستان را شاد کرده است. این شکست سنگین حاصل مقاومت داخلی و خارجی تمام مردم مسلمان افغانستان بوده و پایان اشغال افغانستان جشنی ملی و مردمی خواهد بود.

۲- خروج به‌ظاهر نظامی آمریکا از افغانستان، حتما با تزویر و نیرنگ‌هایی همراه خواهد بود که در این ایام شاهد برخی از این حیله‌گری‌ها و مکرها هستیم. رهبران آمریکایی براساس اعلام خودشان به دنبال ایجاد بی‌نظمی و عدم وجود صلح، و ثبات و آرامش در افغانستان هستند تا از این طریق و با گسترش افراط‌گرایی بتوانند اهداف ناآشکار خود را به مانند دو دهه گذشته در زمین افغانستان پیاده کنند که ملت شریف افغانستان و تمام رهبران و دلسوزان افغانستانی باید در این زمینه هوشیار باشند.

آمریکا و دلباختگان لیبرال‌دموکراسی غرب هم در افغانستان و هم در خارج از کشور بلافاصله و هم‌زمان با خروج نظامیان خود از افغانستان، جنگ نرم جدی را با دو هدف عمده و اساسی آغاز کرده‌اند:

الف) هدف اول اینکه اعلام کنند با خروج آمریکا اوضاع افغانستان به سمت جنگ داخلی و ناامنی خواهد رفت تا از این طریق هم به عنوان قهرمان از افغانستان خارج شوند و هم به سایر کشورها این هشدار را بدهند که دست از مقاومت برای اخراج آمریکایی‌ها بردارند.

ب) هدف بعدی این جنگ نرم اساسی آمریکا و غرب‌گرایان، تلاش جدی برای راه‌اندازی یک جنگ داخلی با چاشنی جنگ مذهبی میان شیعیان و اهل‌سنت است و برای وقوع این امر از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد. در چند وقت اخیر تلاش رسانه‌ای برای به جان هم انداختن مذاهب مختلف در افغانستان به سرعت از سوی رسانه‌های آمریکایی و دلباختگان به غرب به صورت جدی پیگیری می‌شود که نمونه آن هم در افغانستان و هم در خارج از کشور قابل مشاهده است.

بی‌شک کسانی که دانسته در تکمیل این پازل جنگ نرم آمریکایی بازی می‌کنند، خائن بوده و در صورتیکه استکبار جهانی موفق به پیاده‌سازی این طرح شوم خود شود، این افراد در ریختن خون مردم مسلمان و مظلوم افغانستان شریک بوده و در مقابل خشم ملت غیور افغانستان قرار خواهند گرفت.

۳ - در روزهای اخیر شاهد آن هستیم که برخی افراد و گروه‌هایی که هیچ ارتباطی با شجره طیبه فاطمیون افغانستان ندارند دست به هوچی‌گری رسانه‌ای زده و از آدرس فاطمیون نظرات، اخبار و تحلیل‌هایی را ارائه می‌دهند که ذکر چند نکته درباره این مسائل ضروری می‌نماید:

الف) فرماندهان و مسئولان ارشد فاطمیون در هیچ از شبکه‌های اجتماعی به صورت رسمی فعالیت ندارند لذا اعلام می‌گردد اگر افراد، گروه‌ها و صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی با نام و عناوین منتسب به فاطمیون فعالیت می‌کنند، هیچ ارتباطی با فاطمیون نداشته و ادامه فعالیت با این عناوین به معنای خیانت و سواستفاده از این نام مقدس است.

ب) تنهامرجع رسمی اعلام اخبار و مواضع فاطمیون، مرکز رسانه فاطمیون بوده که در فضای مجازی از طریق آدرس‌های زیر فعالیت می‌کند و سایر اخبار منتشر شده از سوی سایر افراد و رسانه‌ها و صفحات مختلف در شبکه‌های اجتماعی فاقد اعتبار است.

آدرس‌ها:
telegram.me/Fatemiyoun1434
Eitaa.com/Fatemiyoun_1434
Twitter.com/Gharin1434
Aparat.com/Fatemiyoun1434
Sapp.ir/Fatemiyoun1434
ble.ir/fatemiyoun1434
youtube.com/channel/UCMG7sACcDGg6Rl7iA_IXaZA

اظهارنظرهای این افراد و گروه‌ها به دلیل عدم اطلاع آنها از فعالیت‌های اساسی فاطمیون است و نباید تکیه جدی به آنها گردد.

ج) اخبار مربوط به حضور میدانی رزمندگان فاطمیون در افغانستان و یا تلاش رسانه‌ای برای وقوع این امر در شرایط کنونی بازی جدید رسانه‌ای آمریکایی - صهیونیستی برای رسیدن به اهداف شوم استکبار جهانی است و کسانی که در این مسیر گام برمی‌دارند خواسته یا ناخواسته در زمین بازی آنها بازی می‌کنند و همانطور که در بارها نیز ذکر شد، فاطمیون در حال حاضر نیازی به هیاهوی رسانه‌ای ندارد.

۴- «فاطمیون» که خود را فرزندان اسلام می‌دانند، در میان تمامی اندیشمندان و رهبران جهان اسلام حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای را دلسوزترین و آگاه‌ترین فرد به ظرفیت‌ها، فرصت‌ها، مصائب و مسائل مسلمانان جهان و منطقه و راه حل‌های مشکلات آنان دانسته و از این‌رو علاوه بر لزوم تقدیم رعایت «مصالح افغانستان عزیز»، خود را به تبعیت از فرامین و رهنمودهای عالی ایشان موظف می‌دانند.

بی‌شک فرماندهان، مسئولان ارشد و رزمندگان غیور، دلیر و‌ صبور فاطمیون همواره گوش به فرمان این حکیم بزرگوار بوده و قطار حرکت خود را بر ریل‌گذاری از سوی ایشان منطبق می‌کنند.

۵- در راستای موارد ذکر شده در بالا، اعلام می‌دارد که جنگ قطعا راه‌حل مسأله افغانستان نیست و صلح از طریق گفت‌وگوی‌ مستقیم میان افغانستانی‌ها آن هم بدون حضور هر طرف خارجی برقرار خواهد شد.

۶- فاطمیون به تمام بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای که پیش از این نقش آنها در ایجاد افراط‌گرایی در کشورهای منطقه از جمله عراق و سوریه مشهود بوده و کام مردم مسلمان کشورهای مختلف را تلخ کرده‌اند این هشدار را می‌دهد که این بار خطای گذشته خود را بار دیگر در کشور افغانستان به بوته آزمایش نگذاشته و فرصت پیش آمده برای گفت‌وگوی میان افغانستانی‌ها را از مردم مظلوم این کشور سلب نکنند در غیر این صورت آتش‌افروزی جدید آنها ابتدا دامان خودشان را خواهد گرفت و مقاومت در خارج از مرزهای افغانستان در برابر آنها شکل می‌گیرد.

۷- با اخراج نیروهای امریکایی از منطقه و افغانستان، می‌توان جهانی زیباتر با حفظ ارزش‌های دینی و کرامت انسانی ساخت؛ اگر همه گروه‌ها، اقوام و سیاست‌مداران گفت‌وگو را بر جنگ داخلی مقدم کنند و برای رسیدن به افغانستانی آباد و سربلند با پای فشردن بر مصلحت مردم افغانستان از برخی منافع گروهی چشم پوشی نمایند.

بی‌شک همه مردم شریف افغانستان در داخل و بیرون کشور برای ساخت افغانستانی اسلامی، نوین و پیشرو فداکارانه سربازی خواهد نمود.

در پایان از تمام مردم مسلمان در سراسر دنیا می‌خواهیم در ایام عید سعید قربان دست به دعا برداشته و برای تمام مسلمانان جهان به ویژه مردم مظلوم افغانستان دست به دعا برداشته و آرزوی صلح، ثبات و آرامش نمایند.

قُل لَنْ یُصیبَنا اِلاّ ما کَتَبَ اللهُ لَنا هُوَ مَوْلنا وَ عَلَی اللهِ فَلْیَتَوَّکَّلِ الْمُؤمِنُون

واکنش دبیرکل سازمان ملل به انفجار تروریستی در شهرک صدر عراق

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد انفجار تروریستی در بازار شهرک صدر واقع در شرق بغداد را بشدت محکوم کرد.

گوترش در بیانیه‌ای ضمن عرض تسلیت به قربانیان، دولت و ملت عراق، برای زخمی‌های این انفجار آرزوی شفای عاجل کرد.

بنابر گزارش وبگاه «السومریة نیوز»، گوترش افزود: «این حمله مرگبار پیش از عید قربان یادآور این موضوع است که آفت تروریسم مرز نمی‌شناسد».

وی بر ضرورت تعقیب و ارجاع فوری عاملان آن جنایت به دست قانون و دستگاه قضایی تأکید کرد.

دوشنبه شب در نتیجه وقوع انفجار تروریستی در شهرک صدر عراق دستکم ۲۹ نفر کشته و ۴۷ نفر زخمی شدند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان عید قربان تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه چین عربستان اسرائیل بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان عید قربان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی‌های جدید که توسط رویترز/ایپسوس به مدت 2 روز انجام شده، نشان می دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر دارد.

بر این اساس، حدود 40 درصد رای دهندگان ثبت نام کرده اظهار کردند که آنها به بایدن رای می دهند در حالی که 39 درصد به ترامپ رای می دهند. این در حالی است که این میزان پیشتازی در نظرسنجی ابتدای ماه گذشته 4 درصد بوده است و این یعنی میزان محبوبیت بایدن کاهش یافته است.

همچنین حدود 28 درصد رای دهندگان اظهار کردند که هیچ نامزدی را برای رای دادن انتخاب نکرده‌اند و یا تمایل به نامزد حزب سوم داشته و یا ممکن است اصلا رای ندهند.

علاوه بر این، 8 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، رابرت کندی را به عنوان نامزد مورد نظر خود انتخاب می کنند اگر او در جریان رقابت بین ترامپ و بایدن به عنوان نامزد حزب سوم قرار بگیرد.  

این در حالی است که این نظرسنجی در بین بزرگسالان سراسر آمریکا انجام شده و در آن ترامپ در بین تمام رای دهندگان پیشتازی 2 درصدی نسبت به بایدن دارد اما پیشتازی بایدن نسبت به ترامپ در بین رای دهندگان ثبت نام کرده اهمیت بیشتری دارد زیرا افرادی که در حال حاضر برای رای دادن ثبت نام کرده‌اند، به احتمال بیشتر در انتخابات ماه نوامبر شرکت می کنند. تنها دو سوم واجدان شرایط رای دهی در انتخابات ریاست جمهوری 2020 که به پیروزی بایدن منجر شد، شرکت کردند.

هچنین براساس نتایج این نظرسنجی، ترامپ با 41 درصد نسبت به بایدن با 35 درصد در بین شرکت کنندگان مرد در این نظرسنجی، پیشتاز است، در حالی که بایدن با 35 درصد نسبت به ترامپ با 33 درصد در بین شرکت کنندگان زن جلوتر است.

به علاوه، ترامپ در بین شرکت کنندگان بدون مدرک دانشگاهی پیشتاز است در حالی که بایدن در بین افراد تحصیل کرده برتری دارد.

انتشار نتایج این نظرسنجی در حالی است که موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا از 17 آوریل تاکنون آغاز شده است. اعتراضات از دانشگاه کلمبیا آغاز و  بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در این دانشگاه گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است. دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند. همین امر دولت بایدن را با بحران چشمگیری در زمینه امنیت داخلی و پرداختن به موضوع جنگ در غزه در آستانه انتخابات ماه نوامبر روبرو کرده است.

دونالد ترامپ نیز همچنان درگیر پرونده های حقوقی و کیفری خود است. در حال حاضر دادگاه رسیدگی به اتهامات ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی در نیویورک در حال برگزاری است.

دادگاه رسیدگی به اتهامات دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی از چند روز پیش در حال برگزاری است. براساس این گزارش یک هیئت منصفه 12 نفره برای بررسی اتهامات ترامپ تعیین شده است.

براساس پرونده حق السکوت ترامپ، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال 2016، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا 130 هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

انتظار می رود این دادگاه حدود 6 هفته به طول بیانجامد.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی‌اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود.

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اندترامپ 9 هزار دلار جریمه شدواکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطینانتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • 8 زخمی در حمله جدید اسرائیل به سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق هشت زخمی برجای گذاشت
  • حمله یک پهپاد انتحاری اوکراینی به حامل موشک یدکی برای سامانه پدافند هوایی بوک روس ها (فیلم)
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • حمله هوایی دشمن صهیونیستی به حومه دمشق
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • اعلام وضعیت اضطراری در ۵ استان اکوادور+ فیلم
  • حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان