Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع روسیه امروز (چهارشنبه) گفت، ائتلاف ناتو طی 20 سال گذشته هیچ نتیجه ملموسی در افغانستان به دست نیاورده و این کشور بعد از خروج این ائتلاف به احتمال زیاد با یک جنگ داخلی مواجه می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در نهمین کنفرانس امنیت بین المللی مسکو اظهار کرد: تحولات افغانستان نیازمند توجه ویژه هم از سوی کشورهای همسایه و هم سازمان‌های بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید پذیرفت در مدت ۲۰ سالی که یک ائتلاف چشمگیر از نیروهای غربی در این کشور صرف کرده‌اند این اتلاف نتوانسته نتایج چشمگیر به لحاظ ایجاد ثبات و تشکیل ساختارهای با ثبات دولت در این کشور به دست بیاورد .

شویگو خاطرنشان کرد: بعد از خروج نیروهای ناتو به احتمال زیاد جنگ داخلی ممکن است در افغانستان از سر گرفته شود و این جنگ داخلی با همه تبعات منفی آن شامل وخامت هر چه بیشتر وضعیت معیشت مردم، مهاجرت گسترده و اشاعه افراط‌گری به کشورهای همسایه همراه خواهد بود .

وزیر دفاع روسیه تاکید کرد، تروریسم تهدیدی کلیدی برای ثبات در خاورمیانه و آفریقا است .

شویگو عنوان کرد: سازمان‌های تروریستی مختلف تهدید اصلی علیه ثبات منطقه هستند. بعد از محو گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق، شبه‌نظامیان تعلیم دیده شروع به مهاجرت فعال به کشورهای دیگر کردند و اکثر آنها به لیبی منتقل شدند و همچنین سلولهای تروریستی در کشورهای مالی، جمهوری آفریقای مرکزی و موزامبیک وجود دارند .

از سوی دیگر به گفته شویگو، استقرار موشک‌های میانبرد آمریکا در آسیا می تواند مناطق شرقی روسیه را با تهدید مواجه کند .

این وزیر دولت روسیه یادآور شد، بعد از خروج آمریکا از معاهده سلاح‌های هسته‌ای میانبرد دیگر محدودیتی نسبت به تولید و استقرار موشک‌های این دسته از جمله در آسیا وجود ندارد.

وی در ادامه این اظهاراتش گفت: از نقطه‌نظر نظامی ترکیب مولفه موشک‌های تهاجمی و ابزارهای دفاع ضد موشکی می‌تواند توازن قوا را نه فقط در منطقه بلکه در سراسر جهان تغییر دهد. چنانچه نسبت به استقرار موشک‌های میانبرد تصمیم گرفته شود این مساله تهدیدی را متوجه مناطق شرقی فدراسیون روسیه می کند.

شویگو تاکید کرد، کشورهای حوزه جنوب شرق آسیا تحت فشارهای اقتصادی خارجی مجبور به ایجاد ائتلاف‌های مشابه با ناتو شده‌اند.

وی افزود: فشارهای اقتصادی تهاجمی به منظور ایجاد تغییر در سیاست‌های کشورهای مستقل استفاده می شوند و این یک روند دیگر زمانه اخیر است. در این راستا تحریم‌های مالی و اقتصادی فعالانه استفاده شده و در تکمیل آنها از سیاست زور، حوادث نظامی تحریک‌آمیز و کمپین‌های اشاعه اطلاعات دروغ استفاده می شود. فعال ترین حالت این مساله در جنوب شرق آسیا ابراز شده است . کشورهای این منطقه مجبور به انتخاب ایجاد ائتلاف های مشابه با ناتو شده‌اند و این موضوع به آنها تحمیل شده است.همچنین شرکت کشتی های ناتو در مانور های نظامی در جنوب شرق آسیا ریسک‌های مربوط به حوادث نظامی را افزایش می‌دهد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر دفاع روسیه جنگ داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان نفت روسیه را به جنوب آسیا منتقل می‌کند

وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان اعلام کرد افغانستان در همکاری با ترکمنستان و قزاقستان، سعی دارد با ایجاد یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات، نفت روسیه را از راه افغانستان به جنوب آسیا انتقال دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان اعلام کرد هیئت حاکمه افغانستان با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز لجستیکی در هرات با هدف تبدیل این کشور به نقطه لجستیکی اصلی برای صادرات منطقه توافق کرده‌اند.

عزیزی در گفتگو با «رویترز» گفت هدف ایجاد این مرکز لجستیکی صادرات منطقه، از جمله نفت روسیه به جنوب آسیا است.

وی افزود: پس از نشست هفته گذشته طالبان با مقام‌های ترکمنستان و قزاقستان در کابل، توافق شده که گروه‌های فنی در جریان دو ماه توافقنامه کتبی را در مورد طرح‌های رسمی برای ساخت این مرکز لجستیکی آماده کنند.

به گفته عزیزی، پس از شش ماه گفتگو پیرامون طرح ایجاد این مرکز تصمیم گرفته شده که هر سه کشور در ساخت این مرکز مشترک سرمایه‌گذاری کنند.

وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان در ادامه خاطرنشان کرد این مرکز بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر طالبان برای بهره‌گیری از موقعیت استراتژیک افغانستان است.

قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارندعبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست

وی اضافه کرد: براساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

طبق گفته وی، این مرکز لجستیکی ظرفیت نگهداری یک میلیون تُن نفت را خواهد داشت.

عزیزی درباره تاریخ آغاز عملی این پروژه جزئیاتی ارائه نکرد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • افغانستان نفت روسیه را به جنوب آسیا منتقل می‌کند
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا
  • نگرانی ناتو از فعالیت های روسیه علیه کشورهای عضو
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • تسلیحات لهستان ۱۵ اردیبهشت در نزدیکی مرز روسیه مستقر می‌شود
  • زلنسکی: پس از پایان جنگ انتظار داریم به عضویت ناتو درآییم